Ökonapok

FacebookTwitterGoogle bookmark

A szomorú, esős idő sem tántorította el csapatunkat a biológiai sokféleség napján. A Karácsony Sándor utcai könyvtár bejáratánál a szerencsekerék "eldöntötte", ki, melyik állomáshoz menjen, a bagoly és segítői pedig megmutatták, hol találhatók az egyes állomások.

FacebookTwitterGoogle bookmark

Május 10-én, a madarak és fák napján a szeles idő ellenére jópáran érdeklődtek standunknál, különösen a a falevelek, termések párosítása, megnevezése tetszett a látogatóknak.

FacebookTwitterGoogle bookmark

Szuper hangulatban telt tegnap Csepelen a Föld napja, sikerült jó pár hazasietőt megállítanunk, s közösen gondolkodnunk a fény és az energia fontosságáról, szerepéről életünkben. És hogyan varázsoltunk? Olvass tovább!

FacebookTwitterGoogle bookmark

Ragadd meg a fényt pályázatunk legaktívabb sulija a makói Kálvin Téri Református Általános Iskola volt 227 művel. Április 13-án hétfőn, ezért Makóra látogattunk, hogy a jutalom ingyenes ökonap keretében találkozzunk a pedagógusokkal és a lelkesen alkotói diákokkal. Képekért olvass tovább!

FacebookTwitterGoogle bookmark

2015-ben a víz világnapját Csepelen töltöttük, ahol víztakarékos és környezettudatos tippjeink mellett egy rövid víz-kvízt is kitölthettek az érdeklődők. Kíváncsi vagy, mi a címbeli kérdésre a válasz? Olvass tovább!

FacebookTwitterGoogle bookmark

altCsapatunk a Dominó Tanoda diákjaival mókázik egészen év végéig! Reméljük, hogy a 10 foglalkozáson résztevő fiataloknak tudunk újat mutatni a környezet- és egészségtudatosság világából. ;)

 

Hallottál már a felelős turizmus kifejezésről?
 

Zöldségek!

Kövess minket!