Ajánlataink

Intézményre szabott rendhagyó környezetórák, ökodélutánok, ökonapok és többalkalmas foglalkozások megtartását vállalja Aprólépés csapatunk! Alább tájékozódhat árainkról, valamint az órák jellegéről. EXTRÁK is kérhetők, például: szappanfőzés, gála, ki-mit tud stb. természetesen az egyéni igényekhez igazítva!

A közoktatási intézmények mellett várjuk klubok, művelődési házak, táborszervezők és minden olyan közösség megkeresését, akik a környezet-és egészségtudatos életmódról szeretnének tájékozódni, játékosan tanulni.

Az X-szel jelölt napok már foglaltak, a többire még szabad a gazda! :)

A kép 2015-ös naptárunk aktuális lapja, melyet a pályázatainkra beérkezett csodaszép alkotások díszítenek.

FacebookTwitterGoogle bookmark

alt

A budapesti felnőtteknek és diákoknak többalkalmas, tematikus előadás-és foglalkozássorozatokat is kínálunk. Célunk, hogy egy, a környezetvédelemhez is szorosan kapcsolódó témát (például víz, hulladék, energia, takarékosság stb.) oldott hangulatban, minél komplexebb megvilágításban vizsgáljunk meg.

FacebookTwitterGoogle bookmark

altEddig több ízben tartottunk az ország számos pontján sikeres ökonapokat, és szeretnénk még több suliba eljutni kezdeményezésünkkel. Kínálataink között szerepel rövid és hosszabb foglalkozás, de akár minden alapcsomag személyre szabható. Nem kell mást tenni, mint felkeresni csapatunkat!

FacebookTwitterGoogle bookmark

altSzékhelyünk a főváros, így időpontokban meglehetősen rugalmasak vagyunk. Szeretettel várjuk a budapesti iskolák jelentkezését egy rendhagyó órára, ökonapra.

 

Hallottál már a felelős turizmus kifejezésről?
 

Zöldségek!

.

Kövess minket!