header

Rendeljen ökonapot!

Ajánlatok országszerte (Budapest kivételével)

Beküldve: Ajánlataink neked.

altEddig több ízben tartottunk az ország számos pontján sikeres ökonapokat, és szeretnénk még több suliba eljutni kezdeményezésünkkel. Kínálataink között szerepel rövid és hosszabb foglalkozás, de akár minden alapcsomag személyre szabható. Nem kell mást tenni, mint felkeresni csapatunkat!

Rendhagyó környezetóra

Kreatív és interaktív tanóra egy előre egyeztetett környezetvédelmi témában (előadás, vetítés, játékok stb.). Minimum 2 fő 2 előadásával. A foglalkozás kiváló lehetőséget nyújt egy-egy részterület lezárására, a megszerzett tudás ismétlésére vagy éppen bővítésére.
Ár: 25 000 Ft/  2 fő, 2 előadás + 40Ft/km

Rendhagyó környezetóra - alapanyag-igényes foglalkozás

A gyakorlatot és elméletet remekül ötvöző, környezettudatossággal foglalkozó 90 perces óra, például: barkácsolás, dezodorkészítés, arckrémkészítés, kézműveskedés, stb.
Ár: 20 000 Ft/ 90 perc + 40Ft/km

Milyen egy foglalkozás csapatunkkal? Olvassátok el egy korábbi beszámolónkat!

Komplex ökonap

Egy egész napot felölelő, akár minden osztályt bevonó programsorozat. 4 helyszínen 3-3 órában (azaz 3*4 = 12 foglalkozás). Ökonapjainkra a kisebbeknek tematikus mozgásos vetélkedővel, a nagyobbaknak pedig a környezetvédelmet érdekessé és izgalmassá tevő előadásokkal készülünk. Igyekszünk az órai anyagból sokszor idő hiányában kimaradó, ámde érdekes ismeretanyagot átadni a diákoknak. Az ökonapok GÁLÁ-val zárulnak! Számtalan ökonap áll már mögöttünk, egy víz világnapi gálával egybekötött rendezvény beszámolója itt olvasható.
Tematika: Vannak kész "ökonapjaink", de nyitottak vagyunk egyénileg megválasztott környezetvédelmi téma (például: madarak, fák, víz stb.) feldolgozására is.
Ár: 70 000 Ft + 40Ft/km

A Fejér Megyei Online Hírlap beszámolója legutóbbi ökonapunkról: Egy kis lépés a környezetért

 Egy korábbi ökonap videója:

 

Kövess minket!