header

Rendeljen ökonapot!

Budapesti iskolák számára

Beküldve: Ajánlataink neked.

altSzékhelyünk a főváros, így időpontokban meglehetősen rugalmasak vagyunk. Szeretettel várjuk a budapesti iskolák jelentkezését egy rendhagyó órára, ökonapra.

Rendhagyó környezetóra*

Kreatív és interaktív tanóra egy előre egyeztetett környezetvédelmi témában (előadás, vetítés, játékok stb.). A foglalkozás kiváló lehetőséget nyújt egy-egy részterület lezárására, a megszerzett tudás ismétlésére vagy éppen bővítésére.
Ár: 5 000 Ft/ előadás*

Rendhagyó környezetóra Budapesten - alapanyag-igényes foglalkozás*

A gyakorlatot és elméletet remekül ötvöző, környezettudatossággal foglalkozó 60-90 perces óra, például: barkácsolás, dezodorkészítés, arckrémkészítés, kézműves foglalkozás, mozgásos vetélkedés stb.
Ár: 11 000 Ft-12 500 Ft/ foglalkozás**

Milyen egy ökodélután csapatunkkal? Olvassátok el egy korábbi beszámolónkat!

* Csak egy előadás nem rendelhető, vagy egy sorozat, vagy egy nap egymás után több előadás választható (min. 3 alk).

** - Az órák hossza, összege az iskola speciális igényétől függ.

Komplex ökonap

Egy egész napot felölelő, akár minden osztályt bevonó programsorozat. 3 db osztályban 3-3 foglalkozás. Ökonapjainkra a kisebbeknek tematikus mozgásos vetélkedővel, a nagyobbaknak pedig a környezetvédelmet érdekessé és izgalmassá tevő előadásokkal készülünk. Igyekszünk az órai anyagból sokszor idő hiányában kimaradó, ámde érdekes ismeretanyagot átadni a diákoknak. Számtalan ökonap áll már mögöttünk, egy víz világnapi gálával egybekötött rendezvény beszámolója itt olvasható.
Tematika: Vannak kész "ökonapjaink", de nyitottak vagyunk egyénileg megválasztott környezetvédelmi téma (például: madarak, fák, víz, elsivatagosodás, élelmiszer, tisztálkodás stb.) feldolgozására is.
Ár: 50 000 Ft

Kövess minket!