header

Aprólépés

Kint leszünk a Szigeten!

alt

Találkozzunk a Szigeten!

A Sziget fesztivál minden évben lehetőséget biztosít civil szervezeteknek a bemutatkozásra. Az idei évben az Aprólépés programot gondozó Harmónium Egyesület is sikerrel pályázott a Sziget Iroda felhívására és lehetőséget kapott arra, hogy 3 napon keresztül standot működtessen a fesztiválon.

Augusztus 11-13 között találhattok meg a Civil Szigeten. Amivel mindenképpen készülünk: a pályázati felhívásra érkezett alkotásaitokból készült vándortárlat kiállítása, papírkarkötő készítése régi magazinokból. Lesznek a helyszínen memóriajátékok, és mindenki tesztelheti tudását kvízkérdések útján, illetve szeretnénk felmérni a helyszínre látogatók mindennapi szokásait a még hatékonyabb környezetvédelmi programok kialakítása érdekében. A legaktívabb megfejtők egy igazi fair-trade szörppel frissülhetnek fel!
Az eseményre várjuk az angolul (és vagy franciául) jól beszélő önkéntesek jelentkezését! Küldje egy bemutatkozó emailt, ha csatlakoznál az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. oldalra!

Ha jöttök a Szigetre, látogassatok el standunkhoz! Találkozzunk!

2012. július

Kövess minket!