header

Ökonapok

Alap, hogy Ökonap

Beküldve: Ökonapok.

alt

December 6-án Alapra látogattunk a Mikulással együtt.

A Mikulás szánkó helyett telekocsival érkezett, mint ahogy mi is :) Az iskola tanárai már vártak bennünket, a diákok számára pedig meglepetés volt érkezésünk.

A gyerekek kis műsorral, versekkel köszöntötték a Mikulást, majd mindenki megkapta a neki szánt csomagot. A Krampusznak is akadt néha dolga, de szerencsére senki sem volt olyan rossz, hogy ne kapott volna ajándékot! :)

alt

Miután a Mikulás távozott, helyszínenként más-más játék, feladat fogadta a gyerekeket. Volt mozgásos szelektív vetélkedő, ahol a gyerekek nem csak gyorsaságukat, hulladékszelektálással kapcsolatos tudásukat tehették próbára, hanem sokat tapasztalhattak az együttműködés fontosságáról is. Emellett játszottunk a Gazdálkodj okosan! online-kvízünkkel, valamint kibontottuk a Mikulás által hozott csomagot és megbeszéltük, hova kell és lehet dobni az ajándékok csomagolását, miért kell erre figyelnünk. altDr. Bubó és társai is segítettek megértetni a gyerekekkel, milyen fontos környezetünk (a saját környezetük!) védelme.

Képes beszámoló elérhető a Fejér Megyei Hírlapban, a www.feol.hu-n és itt.

Köszönjük Cece Nagyközség Önkormányzata Alapi Tagiskola tanárainak és diákjainak, hogy velük is eltölthettünk egy klassz napot!

Az ökonapot a Vidékfejlesztési Minisztérium Zöld Forrás programja támogatta.


 

2012. december

Kövess minket!