header

Aktív iskolák és pedagógusok

Beküldve: Pályázatok.

Kripner Félix : A nap örül,hogy a sugaraitól ilyen szépek lesznek a virágokÖsszesítésünk alapján 64 intézmény és számos egyéni nevező jelentkezett pályázatunkra! A legaktívabb iskola és az ÖKONAP nyertese egyértelműen a Kálvin Téri Református Általános Iskola Makóról volt  227 művel (Bartáné Szabó Mónika és Bedő Krisztina nevezte be az alkotásokat). Gratulálunk! 

A makói tanárok után a második legaktívabb pedagógus Mosonyi Emese (57 alkotással), Hriszto Botev Általános Iskola (Művészeti szakkör) Veszprém, a harmadik pedig Paulovits Mónika (51 alkotással) Batthyány Sportiskolai Általános Iskola, Érd volt.

További aktív iskolák:

Szabó László Alapfokú Művészeti iskola, Hajdúszoboszló (28 alkotás)
Benedek Elek Ált. Isk, Debrecen (26 alkotás)
Templom-dombi Ált. Isk. Vizuális Műhely (25 alkotás)
SZÍN-VONAL Alapfokú Művészeti Iskola , Badacsonytomaj (21 alkotás)
Hunyadi Mátyás Magyar- Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Törökszentmiklós (21 alkotás)

Nagy örömünkre szolgált, hogy 70 alkotás érkezett a határon túlról, Partium, Kárpátalja, Székelyföld és Vajdaság területéről. Itt a legaktívabb pedagógusnak Baki Szmaler Györgyi Nagyváradról bizonyult, 41 feltöltött pályaművel.

Kik nyerik a fődíjat és a többi öko-ajándékot?

Hamarosan kiderül, addig is érdemes böngészni Galériánkat, megnézni, mások hogyan gondolkodnak a fényről, mit jelent számukra, miként látják a mindennapok és a közelgő ünnep fényeit.

2014. december

 


 

 

 

Kövess minket!