FacebookTwitterGoogle bookmark

altA gép sorsolt és a bringa Szegedre került. Boldog tulajdonosa Somodi Dorottya, aki mind az öt kvízt helyen kitöltötte és még szerencséje is volt az Aprólépés kvízjáték főnyereményéért folytatott küzdelemben!

Január 6-án éjfélkor véget ért a játék, másnap pedig kisorsoltuk a Hauser Galaxy biciklit.

 

Előzmények: 

Mit kell tenni, ha nyerni szeretnél? Ha még nem tetted, regisztrálj az oldalunkra, jelentkezz be és indítsd el a játékot a www.aprolepes.hu/jatek oldalon! Töltsd ki mind az öt témakör kvízeit legalább egyszer helyesen, és máris bekerültél a sorsolásba!

Gyere, próbáld ki a játékot, hogy tavasszal új bringával tekerhess!

A nyeremény felajánlásával támogat minket a Hauser biciklik magyarországi forgalmazója (www.hauser.hu). Ezúton is köszönjük!

Hozzászólások   

 
#2 admin 2013-01-22 12:17
Kedves attila12!
A játékszabály szerint fordulónként egy kérdéssort kellett helyesen megválaszolni (5*10db kérdés), tehát ötven ponttal már indulhatott valaki a fődíjért. http://www.aprolepes.hu/jatssz-veluenk/energiakviz/energiajatekleiras
Idézet
 
 
#1 attila12 2013-01-10 07:01
Üdvözlet mindenkinek!
Én csak a fődíj nyertessel kapcsolatban szeretnék annyit megjegyezni, hogy olyan valaki hogy nyerhet aki nincs fent a toplistán, vagyis nem is volt meg a 200 pontja, így nem is tudta hibátlanul a kvízkérdéseket! Na akkor hogy is van ez???
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 

Kövess minket!