header

Aprólépés

A pingvin már elkelt! Most kiderül, tudatos vásárló vagy-e?

altLezárult az első játékkör!

A toplista első helyezetjeként Balogh Péter már nyert, továbbá pingvintulajdonos Hornok Imre és Trifoi Péter (a kvízt legalább egyszer helyesen kitöltők közül)! A képen látható pingvines lámpa volt a tét! A Zöld polc ökoáruház felajánlása kapcsolódik a játékunkhoz. Működtetéséhez ugyanis nincs szükség elemre, csak egy kis izomerőre. A dinamós elven működő led zseblámpát a tenyerünkkel kell pumpálni, és utána hosszan világíthatunk vele.

Mit kell ehhez tenni? Regisztrálni, belépni és játszani! Kipróbálom a játékot!

Az Aprólépés szeptember 10-től indítja el Gazdálkodj okosan! címmel energetikai és víztakarékossági kvízsorát! Tesztelheted meg, te mennyit tudsz az energiáról. Jártas vagy a környezetvédelmi kérdésekben? Tudod mit állít elő a napkollektor? És a napelem? Próbáld ki jó-e a válasz.

Akik szeptember 30. éjfélig helyesen megoldanak egy teljes kvízsort (10 kérdésre jól felelnek), azok nyereménysorsoláson vesznek részt! Kettő játékost gépi sorsolással választunk ki a 6-18 év közötti helyesen válaszolókból, míg egy játékos a toplista éllovasa is nyereményben részesül. A nyereményt a Zöld polc ajánlotta fel. Egy-egy szuper pingvines dinamós lámpa formájában! Ki ne szeretne ilyet a szobájába/táskájába? 

Hiszen használható éjszakai fogócskához, lakáson belüli bohóckodáshoz egyaránt. No, de mitől is öko: 

- Mi (használók) szolgáltatjuk a működéséhez szükséges energiát (izomerő formájában);
- Alkáli elem használatának kiküszöbölésével kevésbé szennyezi a környezetet;
- A csomagolás újrahasznosított papírból készült.

Első sorsolás: 2012.10.01

Aki mind az öt kvízsort helyesen kitölti részt vesz a fődíjsorsoláson és betolhat magának egy bringát a karácsonyfa alá!

Sok szerencsét!

2012.09.11

Kövess minket!