header

Aprólépés

Alkoss valamit - HULLADÉKBÓL!

1. Nézz körbe otthon a hulladék körül! Keress olyan alapanyagokat (műanyag flakont, dobozt, csomagolópapírt, üveget, aludobozt, használt ruhát...), ami megihlet, amiből szerinted jópofa, hasznos, vicces, szép használati vagy dísztárgyat készíthetsz!

2. Tervezd meg, mit fogsz készíteni!

3. Készítsd el hulladékok felhasználásával a megálmodott tárgyat!

4. Fényképezd le!

5. Regisztrálj az oldalon! (Ha a kvízjátékhoz már regisztráltál, a felhasználóneved a pályázathoz is jó lesz!)

6. Jelentkezz be jobb oldalon!

7. Bejelentkezés után a bal oldalsó menüsorban megtalálod a Pályázok menüpontot, ahol fel tudod tölteni az elkészített tárgy fotóját, le tudod írni, hogy mi az, hogyan, miből készült!

8. Nyerj! Ökotudatos játékok várnak! Pl:

  • Forma1-es társasjáték
  • Fair-trade csoki
  • Játszma - ökológiai társasjáték
  • Magyar babos - memóriajáték
  • könyvek
  • vászoltáskák és még sok meglepetés!

Ha valami nem működne, ha nem sikerül feltöltened a képed, vagy szeretnéd, ha mi töltenénk fel a képet, küldj levelet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, és segítünk!

A pályamunkáidat 2011. december 23-ig tudod feltölteni a honlapra.

A beadott pályázatok között a Galériában lehet böngészni, ott lehet szavazni is a legjobban tetsző alkotásokra. A szavazáson legjobb eredményt elérő pályamunkákat is díjazzuk, illetve szakértő zsűri bírálja el a további nyerteseket! A valótlan adatokkal szavazókat kizárjuk a versenyből, valamint felszólítás után, magát az alkotást is töröljük. Alkotásokat a regisztrált felhasználók bármelyike feltölthet, de a nyeremények odaítélésekor a 6-18 éves kor közötti felhasználók pályamunkáit vesszük figyelembe. A felnőttek pedig különdíjban részesülnek!

Különdíjat hirdetünk továbbá az alábbi kategóriákban: 

- madáretető

- karácsonyfadísz

- legaktívabb közösség

Dolgozz egyedül, vagy dolgozz csapatban a barátaiddal, osztálytársaiddal! Légy kreatív, válogasd meg, mi az, amit kidobsz, és úgy mellékesen: mentsd meg a Földet!

Kövess minket!