header

Aprólépés

Gyere el te is a kiállításra!

Nyári Péter Zoltán rajza a Dominó TanodábólCsepel jövője - Rajtunk múlik! c. pályázatunk alkotásaiból és a műhelyfoglalkozásokon készült plakátokból kiállítást rendezünk 2015. június 18-án, a csepeli Szolgáltató Házban. Szuper gondolatokat osztottak meg velünk a gyerekek arról, milyennek szeretnék látni a jövőbeni kerületet.

Alkotói pályázatunkat kizárólag csepeli inzémények számára írtuk ki két témában: "Az én Csepelem, én ezért szeretem" illetve "Csepel jövője a mi kezünkben van" címmel. A beérkezett alkotások közül egyéni és csoportos alkotókat is díjazott a zsűri, okleveleiket, nyereményüket pedig a kiállításmegnyitón adjuk majd át a legügyesebb pályázóknak.

Két aktív csoport pedig még jutalom jövőtervező műhelyfoglalkozáson is részt vehetett, az ott készült plakátok, rajzok szintén kiállításra kerülnek majd. Emellett a daru-dombi gyermeknapon készült rajzok montázs formájában szintán megtalálhatóak lesznek!

Milyennek szeretik és milyennek szeretnék látni a kerületet a gyerekek? Erre a kérdésre csütörtökön mindenki választ talál.

Időpont: 2015. június 18. 17:30
Helyszín: II. Rákóczi F. u. 88-90.

2015. június

Támogatónk

Kövess minket!