header

Aprólépés

2015-ös naptárunk jelszava: "a tisztánlátásért"

Ismételten egy gyönyörű kiadványt készítettünk munkáitokból. Köszönjük azoknak, akik pályaművet küldtek a „Ragadd meg a fényt!”, illetve az „Élő kincseink” című felhívásunkra, hiszen innen kerültek ki az egyes hónapok illusztrációi. Elismerésünk felkészítő tanáraitoknak és nektek is! A naptár korlátozott számban még rendelhető az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen! Az összeggel csapatunk munkáját támogatod!:)

Akiknek az alkotása kiválasztásra került: Ádám Vivien, Bálint Nikoletta, Bereczki Cintia, Gajár Lili, Hegyesi Liliána, Hegyi Klaudia, Kripner Félix, Mayer Gabriella, Mile Blanka, Mohácsi Liza, Mózes Csenge, Orosz Ágnes, Prím Eszter, Szabó Lilla Bianka, Szajkó Ramon, Teperics Péter, Turcsi Rajmond Balázs, Ungai János

Köszönetképp minden alkotónak postázunk egy tiszteletpéldányt! Ez a mi ajándékunk a közös munkáért és biztatásunk a jövőre nézve.

Igyekeztünk fenntartható módon elkészíteni a kiadványt. Rajzaitokat egy fiatal határon túli alkotó segítette naptárba szerkeszteni, természetesen újrapapírra készült, továbbá fogyatékos személyek foglalkoztatójában fűzték össze a lapokat.

Neked melyik a kedvenc hónapod? :)

- Egy naptár ára 1.000 Ft + postaköltség (250 Ft).
- 10 db rendelése esetén a postaköltséget átvállaljuk.
- A megrendeléseket utalás után postázzuk, adománylevéllel mellékelve.

Megrendeléseiteket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk.

2015. január

Kövess minket!