header

Aprólépés

Gazdálkodj okosan!

alt

Március 8-án indítottuk útjára a "Gazdálkodj okosan!" c. kampányunkat.  Témánk fókuszában az energia és a víz és a velük való takarékosság áll. Március 26-ig várjuk a pályázatokat az Éltető víz című felhívásunkra!

A tavalyi Alkoss valamit - HULLADÉKBÓL! pályázatunkra érkezett alkotások továbbra is megtekinthetők a galériában és reméljük, hogy minél több iskola is jelentkezik, hogy elvigyük a képeket és egy rendhagyó környezeti órát tartsunk! Akit érdekelnek a részletek írjon az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre! 

A március 8-i rendezvény programjáról:

alt- 14.00-tól Gutjahr Zsuzsanna, a Harmónium Egyesület vezetője tartott sajtótájékoztatót a Gazdálkodj okosan kampány legfontosabb lépéseiről: 

- alkotói pályázat: víztakarékossági, enegriatakarékossági témában

- online kvízjáték 2012. szeptemberétől

- vándorkiállítás az "Alkoss valamit hulladékból" és az új pályázat nyertes munkáiból, rendhagyó környezetvédelem órákkal

- Kalendárium szerkesztés a legjobb munkák felhasználásával.


- 14:30-tól a kiállítás megnyitójára került sor Tóth János projektmenedzser közreműködésével.

A pályázat nyertes alkotásai március 19-ig megtekinthetők a Mátra Honvéd Kaszinó alt(www.mahokasz.hu) kiállítótermében. Rendhagyó tárlatvezetéssel egybekötött záróesemény: március 20-án! Gyertek el az osztállyal!

Helyszín címe: 3700 Gyöngyös, Fő tér 9.

A Hasznosítsd magad és a Gazdálkodj okosan kampányunk támogatója is az Európai Regionális Fejlesztési Alap.

Kövess minket!