Technika

FacebookTwitterGoogle bookmark

Kormos Panna küldte korábbi pályázatunkra.A papírszövést elméletben megtanulni nem nehéz. Gyakorlati kivitelezése azonban okozhat pár dühös percet a kevésbé türelmes kézműveskedőnek. :) A kezdeti ügyetlenkedések ellenére sem szabad meghátrálni, előbb-utóbb mindenki ráérez a technikára... A kisebbek sokszor ügyesebbek, úgyhogy érdemes mindenképpen gyerek társaságában kipróbálni! Illusztrációnkat korábbi pályázatunkra küldték általános iskolás diákok, kivéve a tolltartós képet, mely a 2014-es Sziget fesztiválon készült.

FacebookTwitterGoogle bookmark

Ha február, akkor farsang. Gyere, készíts velünk szuper álarcot, amihez szinte minden megtalálható otthon!

FacebookTwitterGoogle bookmark

Készítettél már üdítős dobozból karácsonyi csillagot? Nem tudod, mit kezdj az elrontott CD lemezekkel? Gyere, adunk pár szuper tippet!

FacebookTwitterGoogle bookmark

Készülődve karácsonyra, a Dominó Tanodásokkal kreatív "újra" mécsestartókat készítettünk, melyek közül többet is ajándéknak szánt a készítője. Cikkünkben megmutatjuk, hogyan csinálhatsz te is konzervdobozból, apa sörösdobozából vagy egy befőttesüvegből csodaszép mécsest.

FacebookTwitterGoogle bookmark

Készíts pár perc alatt madáretetőt és kövesd figyelemmel életüket egész télen!:) Ehhez az etetőhöz mindent megtalálsz otthon és hihetetlen egyszerű elkészíteni, úgyhogy lássunk is hozzá! A Dominó Tanodában műanyag palackból és gyümölcsleves dobozokból készítettük a téli "madármenzát".

 

Hallottál már a felelős turizmus kifejezésről?
 

Zöldségek!

- Hogy hívják a zöld ruhás papot?
- ???
- Környezetbarát!
 

Kövess minket!