FacebookTwitterGoogle bookmark

Hamarosan indul a SZIVACS Klub! Új hely, új helyszín, részletekért katt IDE!

Mi közöd a szivacshoz? Mekkora a vízlábnyomod? Gyere el, és megtudod! ;)
2014. március 5-én, szerdán, 15:00 órakor kezdetét veszi az Aprólépés 9 alkalmas, felső tagozatos vagy idősebb diákok számára szervezett (ingyenes) ökoklubja.

Kedvcsinálónak elhúzzuk előttetek a mézesmadzagot, és nagyvonalakban bemutatjuk a 9 hét tematikáját.
Mennyi vizet használsz egy nap? Kibírnád, ha csak 1 vödörnyit lenne szabad? A második alkalmon afrikai önkéntességről, vízhiányról és sok más érdekességről mesél Belicza Bea újságíró. Ezután megnézzük, hogy mi a helyzet nálunk. A harmadik foglalkozás témája a Kárpát-medence vízrajza. Tényleg a víznagyhatalmak közé tartozunk?

Ezután néhány foglalkozás erejéig itthon maradunk, és szétnézünk saját otthonunkban, lelkiismeretünkben. Takarékossági tippeket adunk nektek - és reméljük mi is kapunk tőletek. Megnézzük mivel tisztálkodunk, sőt, az egyik foglalkozáson a haziszertar.hu vezetőjével, Nagy Mariannával elkészítjük majd saját dezodorunk, krémünk stb. Lányok, ezt ne hagyjátok ki! Miután visszavettünk a vízfogyasztásunkon, megnézzük, hogyan hasznosíthatjuk újra például az esővizet, valamint kiderítjük, hogy mit csinálnak a szennyvízzel. De az utazás is folytatódik, az eseménysorozat végéhez közeledve Szabados Tamás kalauzolásával megnézzük, hogy mi a helyzet az Antarktiszon.
És ha mindenki benne van, akkor egy közös, esztergomi kirándulással zárnánk a SZIVACS Klubot.

Van még szabad hely, jelentkezz bátran az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen! Várunk!

2014. február

A programot a Vidékfejlesztési Minisztérium Zöld Forrás programja támogatta.

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 

Kövess minket!