Aprólépés

"Vizes" ökonap Sárbogárdon

A sárbogárdi Mészöly Géza Általános Iskola diákjainak rajzaIdén hétvégére esik március 22-e, a víz világnapja. Van már tervetek, hogyan töltitek ezt a napot?
Csapatunk a nevezetes nap előtt március 21-én Sárbogárdra utazik, hogy egy ökonap keretében a Mészöly Géza Általános Iskola pedagógusaival és diákjaival együtt ünnepelje a víz világnapját. Az iskola az egyik legakítvabb intézmény volt a Színtiszta életerő - jövőnk záloga című pályázatunkon, így nyerték az ökonapot. 

Színes programokkal készülünk, természetesen a víz bűvkörében. Csinálunk majd a gyerekekkel víztisztítót, a kisebbek játékos vetélkedőn mérhetik össze tudásukat a víztakarékosságról, a nagyobbak lefolyótörténet és tisztálkodástörténet órán vehetnek majd részt. Az érdeklődő pedagógusok pedig a környezeti neveléssel kapcsolatos gondolataikról, kérdéseikről beszélgethetnek egyesületünk elnökével.

A napot közös Vízgálával zárjuk, de ez maradjon meglepetés. Látogass vissza jövő héten is oldalunkra, akkor megtudhatod, hogyan zajlott a gála és persze a többi program. :)

 2014. március

A programot a Vidékfejlesztési Minisztérium Zöld Forrás programja támogatta.